Nazomer aan de Maas!

Nazomer aan de Maas!

Aanstaand weekend belooft een schitterende nazomer ons te verblijden aan de oevers van de Maas. De thermometer wijst 24 graden aan!

Zeg Ja Tegen Nazomerse Kajaktochten

De nazomer aan de Maas nodigt iedereen uit om nog één keer te genieten van zomerse temperaturen die kajakken tot een waar genoegen maken. Zin in pure fun op het water, even weg van de alledaagse drukte? Kajak Maasland belooft je precies dat. Stel je voor: peddel in hand, rustig water dat je omringt en geen zorgen aan je hoofd. Klinkt perfect, toch?



Jouw Moment Van Ontspanning

 wanneer heb jij voor het laatst een dagje voor jezelf gehad? Een dag waar de tijd lijkt stil te staan en je alleen het zachte ruisen van water en wind hoort. Met de nazomer aan de Maas is dit hét uitgelezen moment. Pak je peddels en maak je op voor een dag vol ontspanning, avontuur en natuurlijk een flinke portie vitamine D!

Kajak Maasland heeft alles wat je nodig hebt voor die perfecte dag op het water. Dus waar wacht je nog op? Reserveer nu je afvaart via onze website!

Image description

Ontdek de schoonheid van Rivierpark Maasvallei

Beleef plezier op de Maas met kajakken, kanovaren en raften. Ideaal voor teambuilding, vrienden en familie-uitstapjes. Boek nu!

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Boeken doe je het snelst via ons boekingsformulier. Dan hebben we direct alle nodige info om aan de slag te gaan, en hoor je snel van ons.
Toch nog een vraag? Aarzel niet om ons op te bellen of te mailen.

Contacteer Ons