Kajakken op de Maas: Een Avontuurlijke Rivier die de Vergelijking met de Ardennen (Lesse, Semois, Ourthe) aankan


Kajakken op de Maas met Kajak Maasland en Rafting. (Open tot Oktober op reservatie!) 

Bij Kajak Maasland geloven we dat natuur, rust en gezelligheid hand in hand gaan. Onze kajaktochten door Rivierpark Maasvallei zijn een testament van deze overtuiging. Individuele reizigers, koppels of grotere groepen kunnen bij ons terecht voor een onvergetelijke ervaring op het water.

Rivierpark Maasvallei: Een Avontuurlijke Dag Weg van de Drukte

Ben je toe aan een pauze van het alledaagse? Kajak Maasland biedt die benodigde adempauze. Peddel door het groen, spot de lokale fauna en geniet van het waterplezier. Onze diensten bevatten niet alleen de kajak- en kano-ervaringen, maar ook de geruststelling van een goed georganiseerde dag uit. Met het beschikbare busvervoer en nuttige voorzieningen zoals drybags, is jouw avontuur zorgeloos.



Klaar voor Avontuur? Reserveer je afvaart via onze website!

www.kajakmaasland.be

Kajak Maasland biedt je een prachtig uitgestippelde route langs de Maas. Hier kun je de serene rust ervaren terwijl je peddelt en wellicht het gezelschap krijgt van de 'grote grazers' langs de oevers. Geniet alvast even mee met onderstaande fotoslider, en misschien... tot later. :)

DJI_0854.jpgDJI_0846.jpg7N4A6910.jpgDJI_0845.jpgMaasbar.jpg

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Boeken doe je het snelst via ons boekingsformulier. Dan hebben we direct alle nodige info om aan de slag te gaan, en hoor je snel van ons.
Toch nog een vraag? Aarzel niet om ons op te bellen of te mailen.

Contacteer Ons