Vakantie en Zonneschijn: Een Droomdag bij Kajak Maasland


Zomer en hoge temperaturen

We zijn half Juli vandaag, de vakantie staat voor de deur en de temperaturen zijn zomers. Dit is de ideale combinatie voor een dagje kajakken bij Kajak Maasland! Het is de perfecte manier om de zomervakantie in te luiden en een vruchtbaar voorschot te nemen op het mooie weer dat de komende weken belooft.

VID 20240714 WA0001

Gewoon Genieten op het Ritme van de Maas

Stel je voor: De wijdse rivier die traag voorbijglijdt terwijl jij in je kajak geniet van een prachtig uitzicht. Langs de oevers spot je de majestueuze gallowayrunderen en koningspaardjes, die jou met nieuwsgierige ogen gadeslaan. En dat allemaal op een steenworp van een heerlijke zomerbar, waar je na een kleine zes kilometer peddelen jezelf trakteert op een verfrissend drankje – is er een betere manier om je zomerdag te spenderen? 

Rust, Natuur en Gezelligheid bij Kajak Maasland

Bij Kajak Maasland begrijpen we precies hoe we dat ultieme vakantiegevoel kunnen bieden. Onze missie? Jou, je vrienden en familie de schoonheid van de Maasvallei laten ervaren, terwijl je ontspant op het kabbelende water. Of je nu solo peddelt of in teamverband, wij bieden kajaks, kano’s en rafts aan voor een onvergetelijke dag.



Pauze in het Groen: Zomerbars langs de Route

En alsof dat nog niet genoeg is, maken onze zomerbars Maasbar en Maasvalley de ervaring compleet. Zie het voor je: Een pauze in het groen na 6 km kajakken of op nog geen twee kilometer van het eindpunt geniet je van een panoramisch uitzicht over de Maas, nippend aan jouw favoriete koud drankje. De zomerbars zijn de kers op de taart na een dag vol nieuwe indrukken en ontspanning.



Boek Jouw Avontuur bij Kajak Maasland

Is het eindelijk vakantie en staat mooi weer voor de deur? Aarzel niet langer!
Beleef de Zomerse Vrijheid op de Maas: Want dat is precies wat we aanbieden: een zorgeloze onderdompeling in natuur en plezier.

Reserveren kan via onze website: www.kajakmaasland.be 
Het is ook mogelijk om ons telefonisch of per mail te contacteren. 
De nodige informatie zie je op onze website. 

 

Routes

Ontdek onze routes voor natuuravonturiers. Peddel door ongerepte natuur, elke dag open met reservering.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Boeken doe je het snelst via ons boekingsformulier. Dan hebben we direct alle nodige info om aan de slag te gaan, en hoor je snel van ons.
Toch nog een vraag? Aarzel niet om ons op te bellen of te mailen.

Contacteer Ons